Seuraavat bengalin pennut suunnitelmissa kesän/syksyn aikana

Pennun hinta 1700 € sisältää :

Kissan rekisteröinnin Suomen Kissaliittoon (FiFe)

Pentu on rokotetttu kahdesti,madotettu useasti sekä mikrosirutettu ja niiden mukana on eläinlääkärin todistus niiden terveydentilasta.

Pennut saavat mukaansa pentupaketin jossa on mukana niille tuttua ruokaa hoito ohjeineen.

Lemmikki/näyttely pennun hintaan kuuluu sterilointi/kastrointi - eli kaikki meiltä muuttavat lemmikki/näyttely pennut ovat jo valmiiksi leikattuja. Kasvatuskissojen hinta on suurempi kuin lemmikkipennun.

Pennun alin luovutusikä on 14 viikkoa, se sovitaan leikkausaikataulun mukaisesti joskus myöhemmäksi.

Kaikki emokissani on vakuutettu Agriassa, joten syntyvät pennut ovat myös syntymästään asti vakuutettu siellä. Pennun hintaan kuuluu Piilevät viat vakuutus joka on voimassa kunnes pennut täyttävät 3 vuotta 3 kuukautta. Tämän vakuutuksen lisäksi pennun ostajan kannattaa ottaa pennulle oma vakuutus Agriasta, joka kattaa sairauden hoidosta tai tapaturmista aiheutuneet hoitokulut.

En myy kissoja henkilöille joiden mielestä kissan kuuluu ulkoilla vapaana. Valvottu ulkoilu valjaissa tai hyvin tehdyssä tarhassa jossa on katto ovat kissalle turvallinen vaihtoehto.

En velvoita käyttämään näyttelyissä, toki autan jos siihen kiinnostusta löytyy.

Meillä kissat tottuvat moninaisiin asioihin. Meillä on myös koiria sekä laumamme ylin johtaja (ainakin omasta mielestään) on harmaapapukaijamme Jake jolla on mieletön ääni varasto. Se totuttaa pennut siis mitä erilaisimpiin ääniin.

Mikäli olet kiinnostunut pennuistamme kerron mielelläni lisää, joten otathan reippaasti yhteyttä!